Като родени и израснали в нашата любима София, ние винаги сме носили столичанския дух в сърцата си. От малки се наслаждавахме на разходките по жълтите павета, безкрайната игра в Борисова, кънтящите камбани на Св. Седмочисленици и лудориите около Перловската река. И до ден днешен обичаме да прекарваме някоя друга неделя на Витоша, разхождайки се с часове по морените… Все още намираме из домовете на нашите родители, картинките от дъвки „Турбо“, по които всички бяхме зарибени и за които давахме последните си пари на павилиончето на Граф Игнатиев

Ние винаги сме се възхищавали на уникалния дух на нашата Столица! Точно заради това решихме, че Mr. Chashka трябва да носи духа на София и столичните улици в сърцето си! Не случаен е и фактът, че нашата реклама започна своя дълъг път точно от там, сърцето на София – самия център.


Това възхищение искахме да покажем и с дизайна на нашите чашки, които ясно открояват и предават духа на столичните улици, като междувременно се различават от останалите скучни и еднообразни чашки за кафе в нашия град.

Идеята зад избрания дизайн е да се покаже, че Mr. Chashka обикаля старите и пълни с хора улици на София – той е подвижен и стига навсякъде! Започвайки своя път от типичните за София магазинчета за кафе и цигари, Mr. Chashka може да достигне до всяка една точка от центъра на София и отвъд…

Той може да бъде видян да обикаля Витошка, площад „Славейков “, Националния дворец на културата или да бъде в офиса на Ваш познат. Той може да е на Солунска, Малките пет или на Руски паметник. За Mr. Chashka и рекламното Ви послание няма граници!

Mr. Chashka – Вашата реклама във всяка ръка – навсякъде в София и по всяко време!

25март
2018
  • 403
  • 0

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Абонирай се

За света на Mr. Chashka

0 Shares
Tweet
Share
Pin
Share
+1