Привет!

След месеци усърдна работа, проучвания и подготовка, най-новата рекламна услуга в София е вече факт ! Mr. Chashka направи своята първа крачка в българския рекламен бизнес, а същевременно стартира и своя блог. В следващите няколко реда, ще представим концепцията и идеята на нашия блог.

На първо място, държим да отбележим, че блогът на Mr. Chashka няма да е поредният скучен корпоративен блог, пълен с никому ненужна информация и новини. Като фирма, предлагаща иновативна за българския пазар услуга, нашата главна цел ще бъде да предоставим полезна и обучителна информация относно нашата дейност и как тя ще помогне на Вашия бизнес.
Наясно сме, че рекламата върху чашки е напълно нов рекламен канал на българския пазар и затова ще се стремим да ви представим и обясним предимствата на този нетрадиционен подход по най-лесния и достъпен начин! Паралелно с това, ще запознаем всички заинтересовани с най-новите и интересни иновации в маркетинга и рекламата по света и у нас.

В допълнение трябва да отбележим, че блогът ни няма да е пълен само с маркетинг и бизнес статии, а напротив! Тук Вие – читателите ще може да навлезете и в света на кафето! Кой го е открил, с какви митове е свързано то, как влияе на организма какви са новите тенденции и още куп интересни неща свързани с кафето! Не на последно място, наша основна цел е да избягаме от скучния и монотонен начин, по който фирмите предоставят информацията в своите блогове. Публикациите в нашия блог ще бъдат с полезно и смислено съдържание, представено по най-различни начини. Очаквайте изобилие от снимки, видеа, инфографики и други интерактивни постове.

Започнахме – следете ни!

01февруари
2018
  • 408
  • 0
Category: Разни

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Абонирай се

За света на Mr. Chashka

31 Shares
Tweet
Share
Pin
Share31
+1